Yritys

Etec Automation Oy on teollisuuden monipuolinen

alihankkija ja palvelukumppani!

 

YHTEYS

Etec Automation Oy

Vuonna 1974 perustettu Sähkö-Aunola Oy on tänä päivänä keskittynyt julkisen -ja liikerakentamisen sähkö, tele, turva- ja automaatiourakointiin- ja suunnitteluun, teollisuuden projekti- ja kunnossapitotöihin, elektroniikan ja PC-järjestelmien huoltokorjauksiin sekä erilaisiin varaosapalveluihin.

 

etec-logo-transparent.svg

 

Yrityksellä on S1, PI ja y3-urakointioikeudet ja yritys työllistää n. 30 ammattilaista sekä sukupolvenvaihdoksen myötä hakee kasvua laajentamalla ja kehittämällä toimintaansa kohti uusia liiketoiminta-alueita.

Yrityksen liikevaihto 3/2015 päättyneellä tilikaudella oli n. 4,5 M€. Vuonna 2013 yrityksen nimi on muuttunut Etec Automation Oy:ksi.

Yritykselle on myönnetty vuodesta 2002 lähtien D&B:n korkein AAA-luottoluokitus sekä Asiakastiedon Suomen Vahvimmat -sertifikaatti. 2015 yritys sai kauppalehden 2015 menestyjäyrityssertifikaatin.

Tapamme toimia

Yritys kuuluu Onnisen Elfin-ketjuun ja rakentaa palveluliiketoiminnan asiakkuuden ehdoilla tarjoamalla luotettavasti monipuolisia kokonaispalveluja.

Yritys toimii ISO 9001 ja STULin Kohdelaatu–laatujärjestelmien mukaisesti. Yrityksen toiminta perustuu myös ISO 14001 –ympäristöjärjestelmän sekä OHSAS 8001 –työterveys ja -työturvallisuusjärjestelmän mukaiseen toimintamalliin.

Yritys kuuluu myös tilaajavastuu-palveluun, mistä lakisääteiset velvoitteet ovat helposti tarkistettavissa. Yritys on myös sähkö- ja teleurakoitsijaliiton jäsen.

suomen-vahvimmat-logo.svgmenestyja-2015.jpgstul-logo.svg

Kumppanit

Alpha innotec.svgKNX.svgViessmann.svgToshiba.svgSiemens.svgScanoffice.svgNibe.svgMitsubishi-Electric.svgpt-energiaporaus.svgGreenEnergy Finland.svgElfin.svgMakkosen Pumppu ja Paneli.svgBosch.svgBeckhoff.svg