Yritys

Etec Automation Oy on teollisuuden monipuolinen alihankkija ja palvelukumppani. Olemme joustavia sekä asiakaslähtöisiä ja pyrimme aina etsimään ratkaisun asiakkuuden ehdoilla!

 

YHTEYS

Historia ja nykyaika

Vuonna 1974 perustettu Sähkö-Aunola Oy aloitti toimintansa keskus- ja kojeistovalmistuksella. Vuonna 1981 valmistustoimintaa laajennettiin myös sähköurakointiin. Tänä päivänä yritys on keskittynyt julkisen -ja liikerakentamisen sähkö, tele, turva- ja automaatiourakointiin- ja suunnitteluun, teollisuuden projekti- ja kunnossapitotöihin, elektroniikan ja PC-järjestelmien huoltokorjauksiin sekä erilaisiin varaosapalveluihin, joissa yritys toimii Siemensin industry services partnerina

 

etec-logo-transparent.svg

 

Yrityksellä on S1-urakointioikeudet ja yritys työllistää n. 30 sähköalan ammattilaista.

Yrityksen liikevaihto merkittävimmillään on ollut 3/2015 päättyneellä tilikaudella oli n. 4,5 M€. Huippuvuoden jälkeen yritys on vakiinnuttanut liikevaihtonsa n. 3 M€ luokkaan, jossa tilikausittain esiintyy vaihtelua.

2013 yrityksen nimi on muuttunut Etec Automation Oy:ksi. Yritykselle on myönnetty vuodesta 2002 lähtien D&B:n korkein AAA-luottoluokitus sekä Asiakastiedon Suomen Vahvimmat -sertifikaatti. 2015 yritys sai kauppalehden 2015 menestyjäyrityssertifikaatin ja  Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton vuoden 2016 sähköurakoitsija-tunnustuksen.

Tapamme toimia

Yritys kuuluu Onnisen Elfin ja rakentaa palveluliiketoiminnan asiakkuuden ehdoilla tarjoamalla luotettavasti monipuolisia kokonaispalveluja.

Yritys toimii ISO 9001 ja STULin Kohdelaatu–laatujärjestelmien mukaisesti. Yrityksen toiminta perustuu myös ISO 14001 –ympäristöjärjestelmän sekä OHSAS 8001 –työterveys ja -työturvallisuusjärjestelmän mukaiseen toimintamalliin.

Yritys kuuluu myös tilaajavastuu-palveluun, mistä lakisääteiset velvoitteet ovat helposti tarkistettavissa.

suomen-vahvimmat-logo.svgmenestyja-2015.jpgstul-logo.svg

Kumppanit

  • Siemens Osakeyhtiö (Teollisuuden IPC-laitteiden huoltopartneri)
  • Elfin-ketju
  • GreenEnergy Finland Oy (Uusiutuvan energian järjestelmien integraatiopalvelut)
  • Bosch IVT, Scanoffice, Toshiba, Onninen (Kylmätekniikan huoltopartneri)

Alpha innotec.svgKNX.svgViessmann.svgToshiba.svgSiemens.svgScanoffice.svgNibe.svgMitsubishi-Electric.svgpt-energiaporaus.svgGreenEnergy Finland.svgElfin.svgMakkosen Pumppu ja Paneli.svgBosch.svgBeckhoff.svgorima.svg

Onninen.svg