Teollisuus ja automaatio

Palvelukonseptimme on yksityisen ja julkisen sektorin sekä teollisuuusasiakkaiden
kokonaisvaltaiset alihankinta- , kunnossapito- ja varaosapalvelut.  Palvelemme asiakkaitamme
kokonaisvaltaisesti.  Hoidamme myös sähkö- ja automaatioasennukset, ohjelmointi- ja huoltopalvelut sekä päivystyksen. Meiltä saat monipuoliset tarvehankinnat ”turn key” ilman useita välikäsiä.

Lisäksi ETEC:n kautta voi myös vuokrata laitteita, mm. ohjelmointilaitteet pieniä muutostöitä varten, ettei asiakkaan tarvitse itse hankkia uutta laitetta.

Automaatio ja teollisuuden huoltokorjauspalvelut

 • Siemens teollisuuden automaatiolaitteiden huoltopartneri
 • Teollisuuselektroniikan HW/SW huoltokorjaukset ja päivystyspalvelut yli 38 vuoden kokemuksella (TeollisuusPC, HMI, Telecom, automaatio- ja prosessilaitteet)
  • Alihankinta-, kunnossapito-, huolto- ja varaosapalvelut
  • Automaatiolaitteet, CPU, kortit jne (meillä on myös merkittävä määrä varastossamme Siemens S5 varaosia)
  • HMI-näytöt
 • Prosessianturit ja muut laitteet
 • Lisäksi meillä on Siemens S5/S7 ohjelmointilaitteita lainauspalvelussamme
 • Suoritamme myös tiedonpalautuksia, erityisesti Siemens-ympäristöissä
 • Pystymme myös toimittamaan tapauskohtaisesti korvaavan laitteen korjauksen ajaksi pitääksemme asiakkaan tuotantoprosessin käynnissä.

Teemme myös kovalevyjen kopiointia, panelien ohjelmien konvergointia (Upload sekä Download).

Suoritamme myös IPC tuotteiden installoinnit ja BIOS päivitykset.

Vaihtokorjaukset -->> on tilanteita, että asiakkaan laitetta ei voi ottaa pois käytöstä ennenkuin on uusi korvaava tilalle (saadaan silti toimimaan nopeasti kun esim Touch toiminto korvataan ulkoisella hiirellä tai näyttö ulkoisella näytöllä väliaikaisesti).

Vaihtokorjauksissa saa viallisesta korjauskelpoisesta laitteesta hyvityksen , tapauskohtaisesti.

Suoritamme myös korjauksia komponenttitasolla (juotin pysyy käsissä).

Laitteita korjataan tarvittaessa myös ns. normaalityöajan ulkopuolella, myös viikoloppuisin. Joskus voi tulla tilanteita että laite on käytössä arkisin ja viikonloppuna kone seisoo. Sovittavissa oleva asia.

Pyrimme aina minimoimaan korjausajan (ettei kone ole pitkään poissa käytöstä), esim siten että varataan valmiiksi osat joita tarvitaan ja sitten korjaus ns odottaessa.

Meiltä löytyy lisäksi S5/S7 logiikoiden kortteja ja elektroniikkakomponentteja, mukana myös erikoisuuksia esim. Siemensin valmistamia monen jännitetason logiikkapiirejä (harvinaisia) ja löytyy myös kenttälaitteita (Instrumentointi).

Esimerkkejä huolloista

Simatic OP7, johon näppäinkalvo on uusittu: näppäinkalvon uusinta.jpg

 

SICOMP PC 32-F, jonka näyttö ja kovalevy uusittu:SICOMP PC 32-F näyttö ja kovalevy uusittu.jpg

 

iEi touch Panel PC, jonka näyttö sekosi ja meni lopulta pimeäksi. Valmistaja sekä maahantuoja eivät korjanneet vaan suosittivat uutta tilalle. Mutta me korjasimme ja vaihdoimme emolevyn:Valmistaja iEi touch Panel PC emolevy vaihdettu

 

COROS OP25, jonka näytössä raitoja ja osa näppäimistä ei toiminut. Vaihdoimme näytön ja näppäinkalvon:COROS OP25 näytössä raitoja