Aurinkosähkö

Aurinkösähkö on kannattava ekoteko.

Aurinkopaneeleilla tuotat ilmaista ja puhdasta energiaa omalta katoltasi. Nykyaikaiset piistä valmistetut aurinkopaneelit ovat huoltovapaita ja tehokkaita, joten alkuinvestointien jälkeen sähkön tuottaminen on ilmaista.

Toimitamme aurinkosähköjärjestelmät avaimet käteen –periaatteella. 

Suunnittelemme, myymme ja asennamme laadukkaat GreenEnergy Finland ja Elfin aurinkovoimalat maailman parhaimmilta valmistajilta. Paneelimme ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia ja erityisesti Suomen olosuhteisiin suunniteltuja, joilla voimme taata optimaalisen sähköntuotannon ja luotettavuuden. Suoritamme myös huollot ja vuositarkastukset kaikkiin järjestelmiin.

Älykäs ETEC aurinkovoimala osaa kohdistaa aurinkoenergian sinne missä tarve on suurin. Järjestelmä on saatavilla suomenkielisellä tuotannonseurannalla.

Tarjoamme myös taloyhtiöiden, yrityksien ja maatilojen tarpeisiin räätälöityjä järjestelmiä.

Kysy tarjoustamme Yhteys sivulta.

Tiesitkö että aurinko säteilee Suomessa yhtä tehokkaasti kuin Keski-Euroopassa. Esimerkiksi Saksassa sähkönkulutuksesta katetaan jo yli 5% aurinkoenergialla, ja vuoteen 2050 mennessä yli 30%. Aurinkosähkön hyödyntäminen olisi myös Suomessa järkevää!

Sinäkin voit ryhtyä sähköntuottajaksi

Parhaimmillaan aurinkosähköllä voi tienata ja aurinkosähkön ylituotannon myydä sähköyhtiölle, kun omakotitaloihin, yritysten toimipaikkoihin ja maatiloille asennettavat aurinkosähköratkaisut kytketään suoraan sähköverkkoon. Autamme mahdollisten lupien selvittämisessä ja hankkimisessa ja asennamme laitteiston taatusti sähköyhtiöiden vaatimuksia noudattaen. Aurinkosähkö on varteenotettava energiamuoto kaikille, jotka haluavat lisätä omavaraisuuttaan ja pienentää ulkopuolisesta energian ostamisesta muodostuvia kustannuksia. Se on tulevaisuuden energiamuoto, sillä aurinko säteilee vielä noin viisi miljardia vuotta, eikä sen hyödyntämisestä koidu minkäänlaisia negatiivisia vaikutuksia ympäristöllemme. Uuden ajan aurinkopaneelit ovat oikein asennettuina suomalaisen sään kestäviä ja täysin huoltovapaita, eikä niiden teho vähene vuosikymmentenkään kuluessa.

Yritykset ja maatilat saavat energiatukea ryhtyessään tuottamaan aurinkosähköä. Uusiutuvan energiantuotannon alkuinvestoinneista voi jopa kolmasosan kattaa tuilla. Autamme mielellämme myös sinulle mahdollisten tukien selvittämisessä ja hakemisessa.

GreenEnergy Finland.svgElfin.svgorima.svg

Aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmänä käytämme esimerkiksi ORIMA:n tuotteita. Orima on kotimainen valmistaja ja antaa järjestelmilleen 30 vuoden takuun.

Aurinkopaneeleissa luotamme parhaimpiin ja laadukkaimpiin valmistajiin, esimerkiksi JA SOLAR moni- ja yksikidetekniikkaan, joissa tehontuotto reilusti yli 300 W. Näistä yksikiteinen eli MONO omaa korkeamman hyötysuhteen ja ovat pitkäikäisimpiä sekä tuottavat sähköä monikidepaneeleja paremmin alhaisissa valaistusolosuhteissa.

Meiltä saat myös parhaat KERÄIMET, OFFGRID- ja ONGRID-verkkojärjestelmät, joissa käytämme alan parasta tekniikkaa.